Na jaren in diverse ziekenhuizen en esthetische klinieken te hebben gewerkt, werd het tijd voor mijn eigen praktijk. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar “prik-ervaring”, onder andere als anesthesioloog en intensive care specialist. Na mijn studie geneeskunde en specialisaties tot anesthesioloog en intensivist, heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cosmetische geneeskundige en esthetische behandelingen.

Ons uiterlijk ondergaat veranderingen door veroudering, klimaat et cetera. Soms ben je ontevreden om andere redenen over je gezicht.

Ons uiterlijk is de afgelopen decennia steeds belangrijker geworden in de samenleving. Ik heb gemerkt dat mijn behandelingen niet alleen helpen bij die ene rimpel of oneffenheid in het gezicht, maar cliƫnten ook helpen in het zelfvertrouwen.

Daarnaast help ik je in het bijzonder wanneer je prikangst ervaart. Als je graag een cosmetische behandeling wilt ondergaan, maar de prikangst houd je tegen, maak dan zeker een afspraak voor een gratis consult. Graag bespreek ik welke opties er zijn.